Nieuws

4 januari

KNMG zoekt dokters die als lid van de programmacommissie mee willen bouwen aan een sprankelend congres over onderwerpen die dokters bewegen en met elkaar verbinden, over de medische uitdagingen van toen en nu, de passie voor het vak en de drive om het goede te doen voor de patiënt.

20 december

Minister Koolmees heeft vandaag aan de Tweede Kamer een brief gezonden om de loondoorbetalingsverplichtingen makkelijker, duidelijker en goedkoper te maken.

18 december

Vandaag publiceerde Trouw een reactie van Cobi Oostveen, Ton Jenner en Desiree Dona namens de NVAB. Daarin pleiten zij ervoor om een gespecialiseerde bedrijfsarts direct bij de behandeling tegen kanker te betrekken.

18 december

Op donderdag 6 december jl. hield NVAB-voorzitter Gertjan Beens een voordracht op het Muntendamsymposium van het Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde. In zijn voordracht besprak hij hoe de termen bedrijfsarts en beoordelen zich tot elkaar verhouden, onderzoekend of hier een contradictie in schuilt. 

Abonneren op Nieuws

Agenda

11 maart 2019

Op maandag 11 maart is er een extra ledenbijeenkomst van 18.30-20.30 uur in Van der Valk Hotel Utrecht over de maatregelen van minister Koolmees.

04 april 2019

Voorjaars-ALV

07 november 2019

Najaars-ALV

NieuwsBrief

Laatste tweets